Hjem > Service

Zhejiang Mesa Sanitary Co, Ltd

mesa service

◆ At komme i kontakt med os er en ren fornøjelse. Badeværelse renovering er ikke den mest behagelige aktivitet, derfor forsøger vi at gøre kommunikation med mesa en lettelse i denne vanskelige tid. Vi bryr os om komfort hos vores kunder på alle trin i køb og installation af brusebadet.


◆ Vi behandler vores kunder som vi selv ønsker at blive behandlet. Køb af brusekabine indebærer risiko, fordi kunderne ikke altid ved hvad de skal være opmærksomme på, så produktet opfylder deres forventninger. Derfor fortæller vi altid sandheden om vores produkter, vi rådgiver klienter om de bedste løsninger og tager sig af dem.


◆ Vi fremmer familieværdier, vi respekterer enkeltpersoner og tilskynder til den kreative indsats. Vi betragter vores procedure for rekruttering og behandling af personale som speciel. Derfor har vi det bedst mulige hold. Vi støtter aktivt personlig og faglig udvikling af vores medarbejdere. Til sidst skaber vi Mesa sammen.


◆ Vi fremmer Kina produkter i ind-og udland. Vi er kinesiske firma, der er vellykket i ind-og udland. Vi er stolte af at fremme kinesiske produkter i udlandet.